Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Σέρρες

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Εορτολόγιο

Serres Blogs

Serres Blogs

Volos blogs

Volos Blogs

Greek foodblogs

Open food

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

on-line catalog

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

PostHeaderIcon ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ



Υλικά
2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
1 κουτί σαντιγύ μόρφατ
2 πακέτα τυρί Φιλαδέλφεια ή Μασκαρπόνε
3 αυγά
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη, μεσαίο
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη, άχνη, μεσαίο
1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
1 κουταλιά της σούπας νεσ καφέ
Σκόνη κακάο για τη διακόσμηση

Εκτέλεση
Χτυπάμε το μόρφατ, τη ζάχαρη και τα ασπράδια από τα αυγά.
Χτυπάμε χωριστά το τυρί, τη ζάχαρη άχνη και τους κρόκους από τα αυγά.
Ανακατεύουμε τα δύο μείγματα να γίνουν ένα. Ρίχνουμε μέσα στο γάλα το νεσ καφέ. Βρέχουμε τα σαβαγιάρ μέσα στο γάλα και στρώνουμε τα μισά σε πυρέξ. Απλώνουμε το μισό μείγμα και από πάνω τοποθετούμε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ, βουτηγμένα στο γάλα. Απλώνουμε και το υπόλοιπο μείγμα - κρέμα. Τέλος ρίχνουμε με το σουρωτήρι πάνω στο γλυκό σκόνη κακάο. Το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες τουλάχιστον.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aythn to pragma den to les tiramisou...

lopi είπε...

Είναι μία παραλλαγή που θυμίζει τιραμισού λόγω των υλικών.

Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η Φωτό Μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!