Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Παγωτό Βανίλλια

Υλικά
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο Βλάχας
1 ποτήρι γάλα
1 φακελάκι κρέμα άνθος αραβοσίτου στιγμής
2 βανίλιες
4 αυγά

Εκτέλεση
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα Βλάχας μέσα στο νωπό γάλα, τις βανίλιες, την κρέμα και χτυπάμε  στο χέρι ή στο μίξερ  μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να πήξουν. Προσθέτουμε ένα -ένα τους κρόκους και τελευταία τα ασπράδια μαρένγκα.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και σε μία ώρα βγάζουμε το παγωτό και το χτυπάμε ξανά. Κατόπιν το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και το αφήνουμε μέχρι να παγώσει τελείως. Γαρνίρουμε με μπισκότα, βύσσινο ή αμύγδαλο.
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Μπουγιουρντί στο Φούρνο

Υλικά
200 γρ. φέτα
1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά κομμένες σε ροδέλες
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
2 κούπες κασέρι τριμμένο
6 φέτες ζαμπόν

Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι τις πιπεριές και την ντομάτα, μαζί με 4 κουταλιές της σούπας λάδι, μία πρέζα ζάχαρη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν μέχρι να μελώσουν. Κατόπιν θρυμματίζουμε τη φέτα σε ένα μικρό ταψάκι, ρίχνουμε από πάνω τις πιπεριές και την ντομάτα από το τηγάνι, απλώνουμε τις φέτες με το ζαμπόν, χωρίς να αλατοπιπερώσουμε και απλώνουμε το κασέρι να πάει παντού. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, μέχρι να λιώσει το κασέρι.
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Κέικ Κρασιού με Σοκολάτα

Υλικά
4 αυγά
1 βιτάμ
1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1 φακελάκι τρούφα
2 κουταλιές της σούπας μερέντα
1 φαρινάπ

Εκτέλεση
Ρίχνουμε στο μίξερ τη ζάχαρη και το βούτυρο να χτυπηθούν για 5 λεπτά. Κατόπιν αρχίζουμε να προσθέτουμε ένα-ένα και σιγά -σιγά όλα τα υπόλοιπα υλικά, χωρίς σειρά, και τελευταίο αφήνουμε το φαρινάπ και την τρούφα. Βάζουμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και το ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 70 λεπτά.

PostHeaderIcon Εύκολο Κέικ με Πορτοκάλι



Υλικά
200 γρ. ζάχαρη
230 γρ. βούτυρο
4 αυγά
250 γρ. αλεύρι
1 κουταλιά μπέικιν
Χυμό από 2 πορτοκάλια και το ξύσμα τους

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπούμε για 10 λεπτά. Τοποθετούμε το μείγμα σε  μακρόστενη αντικολλητική φόρμα και το ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!