Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

PostHeaderIcon 1st Greek Food Blogger Camp

Το Σάββατο 16 Οκτ 2010 διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα,στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, με πρωτοβουλία των συντελεστών του portal Greekfoodblogs, του TasteFULL και της Εντέλεια Πληροφορικής, το 1st GR food blogger Camp, η πρώτη συγκέντρωση των Ελλήνων food bloggers.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία μεταδόθηκε και live μέσω internet, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της κοινότητας, των foodblogger και ειδικοί του χώρου μοιράστηκαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους. 
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, χορηγούς, στους foodbloggers και σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.  

PostHeaderIcon ΜΠΙΣΚΟΤΑ με ΜΕΡΕΝΤΑ

Υλικά
3 1/2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
250 γρ. βούτυρο
3/4 φλυτζανιού ζάχαρη
1 βανίλλια
2 αυγά
1/4 κουταλιού του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
4 μεγάλες κουταλιές μερέντα

Εκτέλεση
Χτυπούμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και ρίχνουμε σιγά σιγά τα αυγά, το κονιάκ, τη βανίλλια, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι. Γίνεται μία μαλακή ζύμη που την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 1 εκατοστού. Αλοίφουμε με το κουτάλι τη μερέντα πάνω στο φύλλο ζύμης και κατόπιν το τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη με μία μεμβράνη στο ψυγείο για μισή ώρα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, την κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκατοστού και ψήνουμε τα μπισκότα για 10 με 15 λεπτά.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!