Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

PostHeaderIcon ΜΠΙΣΚΟΤΑ με ΜΕΡΕΝΤΑ

Υλικά
3 1/2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
250 γρ. βούτυρο
3/4 φλυτζανιού ζάχαρη
1 βανίλλια
2 αυγά
1/4 κουταλιού του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
4 μεγάλες κουταλιές μερέντα

Εκτέλεση
Χτυπούμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και ρίχνουμε σιγά σιγά τα αυγά, το κονιάκ, τη βανίλλια, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι. Γίνεται μία μαλακή ζύμη που την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 1 εκατοστού. Αλοίφουμε με το κουτάλι τη μερέντα πάνω στο φύλλο ζύμης και κατόπιν το τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη με μία μεμβράνη στο ψυγείο για μισή ώρα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, την κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκατοστού και ψήνουμε τα μπισκότα για 10 με 15 λεπτά.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!