Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

PostHeaderIcon ΜΠΙΣΚΟΤΑ "ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ"

Υλικά
1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι
3 κουταλιές του γλυκού κακάο
1/4 κουταλιού γλυκού αλάτι
2 μεγάλες κουταλιές σούπας βούτυρο
1/4 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλλια
2 κουταλιές σούπας γάλα

Για το γλάσο
2 κουταλιές του γλυκού κακάο
2 κουταλιές του γλυκού νερό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι και το βούτυρο. Με τα δάχτυλα ανακατεύουμε και κάνουμε το μείγμα σαν ψίχουλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το γάλα, τη βανίλλια και φτιάχνουμε μία σφιχτή ζύμη. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαστούνι πάχους λιγότερο από 2 δάχτυλα, το κόβουμε σε κομμάτια μήκους 5 εκ, τα τοποθετούμε σε μία λαμαρίνα και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Κατόπιν χτυπούμε στο μίξερ το λιωμένο βούτυρο, με το κακάο, το νερό και τη ζάχαρη άχνη έτσι ώστε να γίνει μία πάστα σοκολάτας την οποία απλώνουμε με ένα κουτάλι του γλυκού πάνω σε κάθε μπισκοτάκι. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!