Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Σέρρες

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Εορτολόγιο

Serres Blogs

Serres Blogs

Volos blogs

Volos Blogs

Greek foodblogs

Open food

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

on-line catalog

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

PostHeaderIcon ΣΟΥΦΛΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ


Υλικά
20 φέτες του τοστ
250 γρ. ψιλοκομμένες φέτες γαλοπούλα βραστή 
10 ψιλοκομμένες φέτες μπέικον
4 αυγά
1 ποτήρι γάλα ελαφρύ
1 κρέμα γάλακτος ελαφριά
200 γρ. κασέρι τριμμένο
200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη

Εκτέλεση
Σε ένα παραλληλόγραμμο πυρέξ, όχι τετράγωνο, βουτυρώνουμε και στρώνουμε 6 φέτες του τοστ. Αν στις άκρες μένει κενό, συμπληρώνουμε με κομμάτια από τις φέτες. Ενώνουμε τα τριμμένα κασέρια, τη γαλοπούλα, το μπέικον, ρίχνουμε το 1/3 από το μείγμα και καλύπτουμε τις φέτες. Ομοίως συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο για τη δεύτερη και την τρίτη στρώση.
Χτυπάμε με ένα πηρούνι σε ένα μπωλ τα αυγά, το γάλα, την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο. Ρίχνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω από τις φέτες, στο πυρέξ, τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του σουφλέ, όπως στο παστίτσιο.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η Φωτό Μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!