Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

PostHeaderIcon ΚΡΟΥΑΣΑΝ με ΜΕΡΕΝΤΑ ή ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

Υλικά
5 αυγά
1 κούπα γάλα
Ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι
Μία βανίλλια
1 μπέικιν
1 κουταλιά της σούπας αμμωνία
1 κούπα βούτυρο
2 κούπες ζάχαρη
Αλεύρι

Εκτέλεση
ενώνω απαλά όλα τα υλικά αφού πρώτα διαλύσω την αμμωνία μέσα στο χυμό πορτοκάλι για να αφρίσει. Κάνω μία ζύμη ελαστική. Παίρνω κομματάκια από τη ζύμη ή ανοίγω μεγαλύτερα κομμάτια σε φύλλο, γεμίζω με μαρμελάδα ή μερέντα και τα κλείνω σε σχήμα κρουασάν ή σαν τυροπιτάκια. Προσοχή γιατί φουσκώνουν πάρα πολύ. Τα ψήνω σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!