Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

PostHeaderIcon ΠΙΤΑ "ΜΕΞΙΚΑΝΑ"

Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
10 φέτες κασέρι
10 φέτες γαλοπούλα βραστή
1 φλυτζάνι τσαγιού μανιτάρια
1 φλυτζάνι τσαγιού κόκκινες και πράσινες πιπεριές σε ροδέλες
4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
1 φλυτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη

Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας, αφού πρώτα το έχουμε ξεπαγώσει. Στο μισό του φύλλου απλώνουμε 2 κουταλιές κέτσαπ, τις μισές φέτες κασέρι, τις μισές φέτες γαλοπούλα, λίγα μανιτάρια, λίγες πιπεριές και τη μισή από την τριμμένη κεφαλογραβιέρα. Κλείνουμε το φύλλο με το υπόλοιπο μισό που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει. Το ίδιο κάνουμε και με το άλλο φύλλο σφολιάτας. Τέλος αλείφουμε την επιφάνειά τους με λάδι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για περίπου μισή ώρα.
Ο τρόπος με τον οποίο διπλώνουμε τα φύλλα, αντί να το τοποθετήσουμε το ένα πάνω στο άλλο, χρησιμεύει για να το κόψουμε κατόπιν φέτες ρολό. Αν όμως θέλουμε μπορούμε να κόψουμε και τετράγωνα κομμάτια.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!