Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

PostHeaderIcon Γεμιστά Κοτοπουλάκια

Τα κοτοπουλάκια μαγείρεψε και παρουσιάζει η Ρούλα:


Υλικά
2 μίνι κοτοπουλάκια 
1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα 
1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί, στο οποίο έχουμε διαλύσει 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
1 ντομάτα κομμένη στα 4
1 σκελίδα σκόρδο
Λεμόνι-ρίγανη-πιπέρι-αλάτι
200 γρ. κασέρι ρεγκάτο σε κύβους
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 1/2 κιλό πατάτες

Εκτέλεση
Πλένουμε τα κοτοπουλάκια και αφού στραγγίσουν καλά τα μαρινάρουμε με μείγμα από το κρασί ,τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, την πάπρικα και το θυμάρι. Τα αφήνουμε για 1 ώρα σε ένα τάπερ και στη συνέχεια κόβουμε το ρεγκάτο μαζί με τη ντομάτα και γεμίζουμε τις κοιλιές τους. Αφού τα γεμίσουμε και τα βάλουμε σε ταψί, μαζί με τις πατάτες τις οποίες έχουμε καθαρίσει και κόψει σε κομμάτια, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το σκόρδο και από πάνω χύνουμε το υπόλοιπο μείγμα της μαρινάτας. Προσθέτουμε 1 κουτάλα ελαιόλαδο και μισό ποτήρι νερό. 


Τα ψήνουμε για 1 ώρα και 1 τέταρτο περίπου και προτού τα βγάλουμε ρίχνουμε από πάνω την τριμμένη κεφαλογραβιέρα.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!