Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

PostHeaderIcon Φωλιές

Υλικά 
1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι Νο 6 ή 7
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
1κουτί χυμό ντομάτας
15 κεφτεδάκια  (http://lopis-place.blogspot.com/2008/05/blog-post_4184.html)
1 βαζάκι αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
1/4 γραβιέρα τριμμένη
1/4 κεφαλοτύρι τριμμένο
1 κρέμα γάλακτος
50 γρ. βούτυρο


Εκτέλεση
Βράζουμε αρχικά τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια, τα αποσύρουμε από το λάδι τους, αδειάζουμε το μισό και στο ήδη υπάρχον ρίχνουμε τα ντοματάκια, το χυμό ντομάτας, αλάτι-πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Κατόπιν, ρίχνουμε στη σάλτσα πάλι τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε στη φωτιά για 5 λεπτά.


Στη συνέχεια, παίρνουμε μακαρόνια με το χέρι μας και τα στριφογυρίζουμε, όπως με το πιρούνι, σε σχήμα κύκλου, τα τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί και αφού το γεμίσουμε, σε κάθε "φωλιά", στο κέντρο, τοποθετούμε από ένα κεφτεδάκι και σάλτσα. Προσθέτουμε στην κάθε "φωλιά" μία κουταλιά από το αγγουράκι τουρσί, σκεπάζουμε με τα τριμμένα τυριά ανάμεικτα, ρίχνουμε από μία κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος, κομματάκια βούτυρο και ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά. 

Σερβίρουμε με μία μεγάλη κουτάλα κάθε "φωλιά" ξεχωριστά.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!