Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Σέρρες

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Εορτολόγιο

Serres Blogs

Serres Blogs

Volos blogs

Volos Blogs

Greek foodblogs

Open food

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

on-line catalog

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010

PostHeaderIcon ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ

Υλικά
1 βιτάμ
2 αυγά
3 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 μπέικιν πάουντερ
1 πορτοκάλι το χυμό και το ξύσμα
300 γρ. μαρμελάδα
1 ασπράδι αυγού

Εκτέλεση
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βιτάμ, ρίχνουμε ένα - ένα όλα τα υλικά, το αλεύρι και ζυμώνουμε με το χέρι. Τοποθετούμε τη ζύμη για 15 λεπτά στο ψυγείο και στη συνέχεια κόβουμε τα 2/3 αυτής και την απλώνουμε, πιέζοντας με τα χέρια μας, σε μία ταρτιέρα. Στρώνουμε τη μαρμελάδα και με το υπόλοιπο 1/3 της ζύμης πλάθουμε κορδόνια τα οποία τοποθετούμε πάνω στο γλυκό σε πλέγμα, για σχέδιο. Στο τέλος αλείφουμε τη ζύμη με το ασπράδι του αυγού και ψήνουμε το γλυκό στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η Φωτό Μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!