Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

PostHeaderIcon ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ

Υλικά
1 βιτάμ
2 αυγά
3 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 μπέικιν πάουντερ
1 πορτοκάλι το χυμό και το ξύσμα
300 γρ. μαρμελάδα
1 ασπράδι αυγού

Εκτέλεση
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βιτάμ, ρίχνουμε ένα - ένα όλα τα υλικά, το αλεύρι και ζυμώνουμε με το χέρι. Τοποθετούμε τη ζύμη για 15 λεπτά στο ψυγείο και στη συνέχεια κόβουμε τα 2/3 αυτής και την απλώνουμε, πιέζοντας με τα χέρια μας, σε μία ταρτιέρα. Στρώνουμε τη μαρμελάδα και με το υπόλοιπο 1/3 της ζύμης πλάθουμε κορδόνια τα οποία τοποθετούμε πάνω στο γλυκό σε πλέγμα, για σχέδιο. Στο τέλος αλείφουμε τη ζύμη με το ασπράδι του αυγού και ψήνουμε το γλυκό στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!