Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

PostHeaderIcon ΣΤΡΙΦΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ με ΖΑΜΠΟΝ και ΚΑΣΕΡΙ

Υλικά
Φύλλο σφολιάτας
Ζαμπόν-Κασέρι, λεπτές φέτες κομμένες σε λωρίδες
Λίγο κεφαλοτύρι

Εκτέλεση
Παίρνουμε το φύλλο της σφολιάτας και το κόβουμε σε 6 λωρίδες. Στο μισό κάθε λωρίδας τοποθετούμε κατά μήκος τις φέτες κασέρι και ζαμπόν. Κλείνουμε τις λωρίδες πιέζοντας με τα δάχτυλά μας για να παραμείνει το υλικό μέσα και κατόπιν πιάνουμε την κάθε λωρίδα από τις άκρες και τις στρίβουμε. Πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!