Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

PostHeaderIcon ΣΤΡΙΦΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ με ΖΑΜΠΟΝ και ΚΑΣΕΡΙ

Υλικά
Φύλλο σφολιάτας
Ζαμπόν-Κασέρι, λεπτές φέτες κομμένες σε λωρίδες
Λίγο κεφαλοτύρι

Εκτέλεση
Παίρνουμε το φύλλο της σφολιάτας και το κόβουμε σε 6 λωρίδες. Στο μισό κάθε λωρίδας τοποθετούμε κατά μήκος τις φέτες κασέρι και ζαμπόν. Κλείνουμε τις λωρίδες πιέζοντας με τα δάχτυλά μας για να παραμείνει το υλικό μέσα και κατόπιν πιάνουμε την κάθε λωρίδα από τις άκρες και τις στρίβουμε. Πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!