Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

PostHeaderIcon ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ με ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Υλικά
Διάφορα λαχανικά όπως μελιτζάνα, μανιτάρια, πιπεριές πολύχρωμες, καρότο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ότι άλλο λαχανικό μας αρέσει, κομμένα σε τετράγωνα κομμάτια.
Κριθαράκι
Αλάτι-πιπέρι
Λάδι
Μαιντανό 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο
Ένα κουτί ντοματάκι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ρίχνω το λάδι και σωτάρω τα λαχανικά μέχρι να ροδίσουν. Μόλις πάρουν χρώμα τα αποσύρω από τη φωτιά με μια τρυπητή κουτάλα και τα αφήνω στην άκρη. Στο ίδιο λάδι που δεν πρέπει να είνα πάρα πολύ αλλά ίσα - ίσα να καλύπτει τον πάτο, ρίχνω την ποσότητα από το κριθαράκι που θέλω για να πάρει και αυτό ένα ξανθό χρώμα. Κατόπιν προσθέτω το ανάλογο νερό, το ντοματάκι, μισό κουταλάκι ζάχαρη και αφήνω σε σιγανή φωτιά να βράσουν, μέχρι να αρχίσει να τελειώνει το νερό. Ρίχνω το αλάτι, το πιπέρι και σβήνω τη φωτιά. Αυτή τη στιγμή προσθέτω όλα τα λαχανικά και ανακατεύω 2- 3 φορές. Ρίχνω τον μαιντανό, ανακατεύω ξανά, σκεπάζω το τηγάνι και αφήνω τα υλικά να απορροφήσουν τα υγρά.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!