Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

PostHeaderIcon ΣΑΛΑΤΑ του ΚΗΠΟΥΡΟΥ


Υλικά
Μαγιονέζα
Γιαούρτι
Καρώτα
Άσπρα ραπανάκια
Ταμπάσκο
Αλάτι
Λάδι
Ξύδι

Εκτέλεση
Τρίβουμε 3-4 καρώτα και 2 μεγάλα άσπρα ραπανάκια, στην ψιλή μεριά του τρίφτη και τοποθετούμε σε ένα μπώλ. Τα ραντίζουμε με μια κουταλιά ξύδι και τα αφήνουμε να σταθούν για 10 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε 2-3 κουταλιές μαγιονέζα και 2 κουταλιές γιαούρτι, λίγο αλάτι και 3-4 σταγόνες ταμπάσκο. Ανακατεύουμε για να ενωθούν τα υλικά πολύ καλά. Το πόσο αραιό ή πηχτό θέλουμε να κάνουμε το μείγμα εξαρτάται από την ποσότητα της μαγιονέζας και του γιαουρτιού, ανάλογα με την προτίμησή μας.

Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!