Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

PostHeaderIcon ΜΟΣΧΑΡΙ με ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ


Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
1 κουτί σάλτσα πουμαρό ντομάτα
Λίγη κανέλλα
Λίγο μοσχοκάρυδο
Δαμάσκηνα
½ ποτήρι κρασί

Εκτέλεση
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε τις φέτες μοσχαριού και από τις 2 πλευρές να πάρουν χρώμα. Κατόπιν σβήνουμε με λίγο κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, νερό και βράζουμε σιγά – σιγά το κρέας να μαλακώσει. Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το αλάτι , το πιπέρι, λίγη κανέλλα, γιατί το άρωμά της είναι έντονο, το μοσχοκάρυδο και τα δαμάσκηνα. Αφήνουμε να βράσουν και να δέσει η σάλτσα. Ρίχνουμε και ½ κουταλάκι ζάχαρη.

Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!