Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

PostHeaderIcon ΜΟΣΧΑΡΙ με ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ


Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
1 κουτί σάλτσα πουμαρό ντομάτα
Λίγη κανέλλα
Λίγο μοσχοκάρυδο
Δαμάσκηνα
½ ποτήρι κρασί

Εκτέλεση
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε τις φέτες μοσχαριού και από τις 2 πλευρές να πάρουν χρώμα. Κατόπιν σβήνουμε με λίγο κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, νερό και βράζουμε σιγά – σιγά το κρέας να μαλακώσει. Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το αλάτι , το πιπέρι, λίγη κανέλλα, γιατί το άρωμά της είναι έντονο, το μοσχοκάρυδο και τα δαμάσκηνα. Αφήνουμε να βράσουν και να δέσει η σάλτσα. Ρίχνουμε και ½ κουταλάκι ζάχαρη.

Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!