Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Σέρρες

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Εορτολόγιο

Serres Blogs

Serres Blogs

Volos blogs

Volos Blogs

Greek foodblogs

Open food

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

on-line catalog

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Κυριακή, 19 Απριλίου 2009

PostHeaderIcon ΡΑΒΑΝΙ


Υλικά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι σπορέλαιο
1 γιαούρτι τοτάλ
4 αυγά
1 μπέικιν
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Σιρόπι
3 ½ ποτήρια νερό
4 ποτήρια ζάχαρη

Εκτέλεση
Χτυπώ τα αυγά με τη ζάχαρη, το γιαούρτι, το σιμιγδάλι, το σπορέλαιο, το αλεύρι, το μπέικιν και το ξύσμα, τα ρίχνω σε ένα βουτυρωμένο μέτριο πυρέξ και ψήνω στους 180 με 200 βαθμούς για 40 λεπτά. Βάζω τα υλικά για το σιρόπι σε μία κατσαρόλα, μαζί με μία φλούδα λεμονιού τα αφήνω να βράσουν 7 με 10 λεπτά και κατόπιν ρίχνω το σιρόπι στο ψημένο γλυκό, σιγά-σιγά σε όλη την επιφάνειά του, όταν το σιρόπι και το γλυκό είναι ακόμα ζεστά.

Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η Φωτό Μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!