Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

PostHeaderIcon Muffins με Σοκολάτα




Υλικά 
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κούπες ζάχαρη
1 βιτάμ
3/4 κούπας κακάο
1/2 κουτάλι γλυκού κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα
2 βανίλιες 
5 αυγά
Το χυμό ενός πορτοκαλιού
1/4 κούπας γάλα

Για το Γλάσο
1 λευκή σοκολάτα
2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
1 βανίλια
Φιλέ αμύγδαλο 
Τρούφα

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια σε μαρέγκα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και έναν -έναν τους κρόκους. 
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Διαλύουμε τη σόδα με το χυμό πορτοκαλιού, το προσθέτουμε στο μείγμα και στη συνέχεια ρίχνουμε εναλλάξ κακάο και αλεύρι. 

Προσθέτουμε το γάλα, τη βανίλια και την κανέλα.

Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε σιγά σιγά και αυτό στο μείγμα.

Τοποθετούμε χάρτινες θήκες στα ειδικά ταψιά και ρίχνουμε σε αυτές από 1 1/2 -2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα μας.

Τα ψήνουμε στους 165 βαθμούς για περίπου 20- 30 λεπτά.

Γλάσο
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα με το ηλιέλαιο και τη βανίλια. 
Μόλις βγάλουμε τα muffins από το φούρνο ρίχνουμε από πάνω δύο κουταλιές από το γλάσο στο καθένα.
Γαρνίρουμε με φιλέ αμύγδαλο και τρούφα ή ότι άλλο θέλουμε.

Τη συνταγή με τα muffins παρασκεύασε η κουμπάρα μου η Ρούλα

Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!