Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

PostHeaderIcon Ομελέτα Λαχανικών με Μπέικον και Μαγιονέζα

Υλικά
3 μεγάλες πατάτες
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά
100 γρ. γραβιέρα σε κύβους
5 αυγά
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
100 γρ. μπέικον

Εκτέλεση
Κόβουμε σε κύβους τις πατάτες και τις τηγανίζουμε ελαφρά. 

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αντικολλητικό βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη, κόβουμε ροδέλες τις πιπεριές, σε κύβους το μπέικον και τα σοτάρουμε. 

Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά με τις 2 κουταλιές μαγιονέζα και τα ενσωματώνουμε με τα υλικά που έχουμε στο τηγάνι. 

Παίρνουμε ένα μικρό πυρέξ και βάζουμε μέσα τα υλικά μας κόβοντας σε κύβους και το τυρί μας. 

Τοποθετούμε την ομελέτα στο φούρνο μέχρι να ροδίσει. 

*Τη συνταγή παρουσιάζει και μαγειρεύει η Ρούλα
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!