Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon ΡΕΒΙΘΙΑ ΣΟΥΠΑ

Υλικά
1 πακέτο ρεβίθια
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 1/2  κουτάλα ελαιόλαδο
1 κουτί ντοματάκι ψιλοκομμένο
1/2 κουτί χυμό ντομάτας

Εκτέλεση
Γεμίζουμε ένα μπολ με κρύο νερό στο οποίο βάζουμε τα ρεβύθια και τα αφήνουμε γιοα 12 ώρες να φουσκώσουν.  Κατόπιν ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί με τα ρεβίθια και 3 ποτήρια νερό σε κατσαρόλα ή χύτρα ταχύτητος και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσουν. Χρειάζονται αρκετό βράσιμο γι' αυτό η χύτρα ταχύτητας είναι προτιμότερη. Στο τέλος, αφού σβήσουμε τη φωτιά, αν τα θέλουμε πολύ χυλωμένα μπορούμε να διαλύσουμε σε ένα βαθύ πιάτο μια κουταλιά αλεύρι με λεμόνι και λίγο ζεστό νερό από το φαγητό και να το ρίξουμε στη σούπα, αλλιώς ρίχνουμε μόνο λεμόνι.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!