Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Κρέας Μοσχάρι με Μέλι

Υλικά
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
2 ποτήρια κόκκινο κρασί
1/3 κουταλιού του γλυκού γλυκάνισο
4 κουταλιές της σούπας Worcestershire sauce
2 φύλλα δάφνης
Μισό κουταλάκι κόλιανδρο
2 κουταλιές της σούπας μέλι
6 μπαχάρια
1 κούπα αλεύρι
Μισό λίτρο ζωμό κρέατος
Αλάτι-Πιπέρι

Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ένα μπολ το κομμένο κρέας και ρίχνουμε μέσα το 1 1/2 ποτήρι κρασί και 2 κουταλιές Worcestershire sauce. Αφήνουμε το κρέας για 1 ώρα να μαριναριστεί και στη συνέχεια το στραγγίζουμε, το αλευρώνουμε και αρχίζουμε να τηγανίζουμε τα κομμάτια σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζοντας 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο. Αφού τηγανιστούν, από όλες τις πλευρές, προσθέτουμε το υπόλοιπο κρασί και σιγά σιγά όλα τα υλικά, μαζί με μισό λίτρο ζωμό κρέατος ή σκέτο νερό και αφήνουμε μέχρι το κρέας να βράσει πολύ καλά σε χαμηλή φωτιά. Το μέλι το προσθέτουμε στο τελευταίο 10λεπτο.   
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!