Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ


Υλικά
1 1/2 κιλό πλευρά από αρνί
3 μαρούλια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
Μισό ματσάκι άνιθο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια πράσινα
1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
2 αυγά
2 λεμόνια

Εκτέλεση
Παίρνουμε τα πλευρά κομμένα σε μεγάλα κομμάτια και όχι σε παϊδάκια, τα πλένουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το κρέας. Αφήνουμε να τσιγαριστούν ελαφρά, προσθέτουμε τον άνιθο ψιλοκομμένο και 2 ποτήρια νερό. Μόλις το αρνάκι μαλακώσει ρίχνουμε τα μαρούλια αφού πρώτα τα έχουμε καθαρίσει, πλύνει καλά, κόψει και ζεματίσει για 1 λεπτό και αλατοπιπερώνουμε.Αφήνουμε τα υλικά να βράσουν για 15 περίπου λεπτά προσέχωντας να υπάρχει ζουμί στο φαγητό μας και να μη στεγνώσει.
Τέλος χτυπάμε αυγολέμονο με τα 2 αυγά και τα 2 λεμόνια και το ρίχνουμε στο φαγητό μας.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!