Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon ΜΥΛΟΚΟΠΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


Το Μυλοκόπι είναι ένα εξαιρετικά εύγευστο ψάρι, χωρίς πολλά κόκκαλα, με μαλακό κρέας και σας συνιστώ να το δοκιμάσετε.

Υλικά
1 Μυλοκόπι γύρω στα 2 κιλά
1 πιάτο πράσινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
1 πιάτο κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
1 πιάτο πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους
1 φλυτζάνι μαιντανό ψιλοκομμένο
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
3-4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε καλά το ψάρι μας και το χαράζουμε. Τοποθετούμε στην επιφάνεια λωρίδες ντομάτας και κατόπιν ενώνουμε μαζί όλα τα υλικά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί γύρω από το ψάρι. Ρίχνουμε ένα φλυτζάνι του τσαγιού λάδι, 1 1/2 φλυτζάνι νερό και το βάζουμε σε φούρνο να ψηθεί μέχρι να σωθούν τα υγρά του και να μελώσει. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!