Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΨΗΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ


Υλικά
2 μεγάλα καλαμάρια
100 γρ. φέτα τριμμένη
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
100 γρ. κασέρι τριμμένο
Μισή πιπεριά πράσινη και κόκκινη κομμένες σε κύβους
Μία κουταλιά μαιντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα πλοκάμια ψιλοκομμένα και γεμίζουμε τα καλαμάρια μας. Κλείνουμε το κάθε άνοιγμα με μία οδοντογλυφίδα και τα ψήνουμε σε ψηστιέρα ή και στο φούρνο, όχι όμως για πάρα πολύ ώρα για να μη στεγνώσει και σκληρύνει το κρέας τους. Ρίχνουμε λαδολέμονο αμέσως μόλις τα βγάλουμε από την ψησταριά ή το φούρνο, τα κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!