Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

PostHeaderIcon ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ


Υλικά (Για 4 μερίδες)
1 πακέτο μακαρόνια Νο 6
250 γρ. μανιτάρια φρέσκα
1/4 μπέικον κομμένο σε λωρίδες (ζουλιέν)
1/4 ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
250 γρ. (συνολικά) κεφαλογραβιέρα και γραβιέρα τριμμένες
400 γρ. κρέμα γάλακτος light

Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Σε 10 λεπτά τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα στραγγίζουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε μία κουταλιά βούτυρο, κόβουμε σε λωρίδες μικρές τα μανιτάρια και τα προσθέτουμε μαζί με το ζαμπόν και το μπέικον. Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτουμε τα μακαρόνια, τα τριμμένα τυριά και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε τα υλικά καλά ενώ το τηγάνι είναι πάνω στη φωτιά. Μόλις λιώσουν τα τυριά και η κρέμα γάλακτος αρχίζει να πήζει, τα βγάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας, να θέλουμε, με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσοχή στο αλάτι γιατί το μπέικον και τα τυριά είναι αλμυρά.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!