Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

PostHeaderIcon ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ


Μια συνταγή που πολλοί δεν έχουν δοκιμάσει και ίσως είναι ευκαιρία να τη δοκιμάσουν διότι είναι μοναδικός μεζές. είναι παραδοσιακή της μακεδονίας και μου την έδωσε η κουμπάρα μου η Ρούλα Α. από τις Σέρρες. 

Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
1 κιλό ζυγούρι ή αρνί κομμένο σε κομμάτια
Κύμινο, μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε όλο το κρέας να βράσει σε μία μεγάλη κατσαρόλα, σε πολύ χαμηλή φωτιά, μόνο με νερό για πολλές ώρες (3 έως 4). Στη διάρκεια ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι. Το βράσιμο συνεχίζεται μέχρι να σωθούν τα υγρά και το κρέας να λιώσει. Βγάζουμε τυχόν κόκκαλα που υπάρχουν και το υπόλοιπο κρέας το αφήνουμε να κρυώσει όπως είναι και το τοποθετούμε στο ψυγείο για πολύ καιρό (συντήρηση). 
Το τρώμε ως κρύο μεζέ ή τηγανητό μαζί με αυγά ομελέτα. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!