Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

PostHeaderIcon Μανιτάρια Γεμιστά

Υλικά
1 πακέτο με μεγάλα μανιτάρια
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
3 πιπεριές πικάντικες ή μία μεγάλη καυτερή ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κρέμα γάλακτος
4 φέτες κασέρι ψιλοκομμένες
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Μισό φλυτχάνι του τσαγιού τριμμένη ψίχα ψωμιού
Αλάτι-πιπέρι-δυόσμο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από τη φλούδα τους, βγάζουμε από την κάτω μεριά το κοτσάνι, το οποίο καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε. 

Ρίχνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι στη φωτιά, να λιώσει και προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το μπέικον τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τις πιπεριές, την κρέμα γάλακτος, το κασέρι ανακατεύοντας και αφού πάρουν μία-δύο βράσεις, ρίχνουμε την ψίχα, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει ελαφρά. 

Με το μείγμα γεμίζουμε τα μανιτάρια από τη κάτω πλευρά, που έχουμε βγάλει το κοτσάνι και δημιουργήθηκε τρύπα, με όσο περισσότερο υλικό χωράνε.

Ρίχνουμε σε ένα πυρέξ 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 2 νερό, τοποθετούμε μέσα τα γεμιστά μανιτάρια και τα ψήνουμε στο φούρνο, για 20 περίπου λεπτά, στους 200 βαθμούς.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!