Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

PostHeaderIcon Πατάτες Φούρνου

Υλικά 
2 κιλά πατάτες κομμένες σε φέτες, λίγο μεγαλύτερες από αυτές για τηγάνισμα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Το χυμό ενός λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας φυτίνη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι του τσαγιού ρεγκάτο τριμμένο
10 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 
Πάπρικα
Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη

Εκτέλεση
Βάζουμε τις πατάτες σε ένα βαθύ μπολ, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, την πάπρικα, τη φυτίνη, το λάδι, το λεμόνι, τη μουστάρδα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.

Σε ένα ταψί ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό, στρώνουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς, για 40 λεπτά.

Μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα πασπαλίζουμε με το κασέρι και το μπέικον όλη την επιφάνεια, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ψήσιμο για επιπλέον 15 λεπτά.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!