Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

PostHeaderIcon Βάφλες

Υλικά
2 κουταλάκια μπέικιν
1 πρέζα αλάτι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
3 αυγά
1 μικρή κρέμα γάλακτος
Γάλα, ίση ποσότητα με την κρέμα 
1 βανίλια
100 γρ. λιωμένο βούτυρο
2 1/2 κούπες αλεύρι

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, το αλάτι, τη βανίλια, το μπέικιν, το αλεύρι και τελευταίο το λιωμένο βούτυρο. 

Αφήνουμε το χυλό να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Στο διάστημα αυτό προετοιμάζουμε ζεσταίνουμε τη συσκευή για βάφλες ή την τοστιέρα μας, ζεσταίνοντάς την αρκετά.

Με μία κουτάλα ρίχνουμε ποσότητα στη συσκευή και την κλείνουμε για να φουσκώσει και να ψηθεί. 

Μπορούμε να γαρνίρουμε με μερέντα, σιρόπι μαρμελάδας, ζάχαρη και ότι άλλο μας αρέσει.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!