Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

PostHeaderIcon Μαγιονέζα Νηστίσιμη


Υλικά
2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
½ φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
Μία πρέζα αλάτι
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη ψιλοκομμένη
1 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμποκέλαιο
2-3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε το αλεύρι με το νερό σε μία κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε συνεχόμενα, με  μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνουν μία πηχτή κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και όταν κρυώσει τη βάζουμε στο μπλέντερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύδι, το αλάτι και τη μουστάρδα, τα χτυπάμε και ρίχνουμε σιγά -σιγά και ενναλάξ το λάδι και το χυμό λεμονιού. Τέλος αν θέλουμε ρίχνουμε και την ψιλοκομμένη κάπαρη, για ποιο πικάντικη γεύση.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!