Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

PostHeaderIcon Παπαρδέλες με Σάλτσα Ντομάτα



Υλικά
1 φακελάκι παπαρδέλες (450 γρ)
1 1/2 κιλό τριμμένες ντομάτες
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 πρέζα βασιλικό
1 πρέζα θυμάρι
1 πρέζα ρίγανη
Αλάτι-πιπέρι


Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας να βράζουν για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 8 λεπτά. Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε κεφαλοτύρι ή ανθότυρο, το οποίο έχουμε πρώτα λιώσει.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!