Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Κις Λορέν

Υλικά
Για τη ζύμη
250 γρ. αλεύρι
150 γρ. βούτυρο
1 αυγό 
Λίγο χλιαρό νερό
Αλάτι

Για τη γέμιση
200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
150 γρ. ζαμπόν καπνιστό ψιλοκομμένο
3 αυγά
1 μικρό κουτί κρέμα γάλακτος
100 γρ. κασέρι
100 γρ. κεφαλογραβιέρα

Εκτέλεση
Πλάθουμε τη ζύμη ενώνοντας τα υλικά της και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά στο ψυγείο, σκεπασμένη με ζελατίνα ή με με μία υγρή πετσέτα. Κατόπιν την ανοίγουμε σε χοντρό φύλλο και την τοποθετούμε σε ένα ταψάκι για τάρτες. Ρίχνουμε το μπέικον, το ζαμπόν και τα κασέρια μας, ανακατεμένα, να σκεπάσουν το φύλλο της τάρτας. Χτυπάμε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος για να ενωθούν, τα ρίχνουμε πάνω από τα αλλαντικά και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς, για μισή ώρα με 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να ψηθεί η ζύμη.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!