Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Τούρτα με Κρέμα Ζελέ



Υλικά
2 φακελάκια ζελέ φράουλα ή κεράσι
1 κομπόστα κοκτέιλ ή ροδάκινο
1 κουτί ζελέ ανανά ή μπανάνα
1 κουτί γάλα εβαπορέ αδιάλυτο

Εκτέλεση
Αρχικά παρασκευάζουμε το ζελέ φράουλα, σύμφωνα με τις οδηγίες στο φακελάκι, χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι νερό λιγότερο. Ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από το ζελέ σε φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Μετά από μία ώρα προσθέτουμε τα μισά κομμάτια από την κονσέρβα κοκτέιλ ή τις φέτες από το ροδάκινο, ξανατοποθετούμε στο ψυγείο και όταν το ζελέ αρχίζει να σταθεροποιείται προσθέτουμε και το υπόλοιπο μισό του ζελέ στη φόρμα. Βάζουμε το γλυκό ξανά στο ψυγείο και ετοιμάζουμε την κρέμα. 
Παίρνουμε ένα ποτήρι νερό από το ζουμί της κονσέρβας και το ζεσταίνουμε καλά. Μέσα σε αυτό διαλύουμε το ζελέ ανανά και αντί για προσθήκη κρύου νερού προσθέτουμε  το γάλα εβαπορέ αδιάλυτο και αφήνουμε να γίνει μία κρέμα. Μόλις η κρέμα αρχίσει να κρυώνει προσθέτουμε κομματάκια φρούτων, προαιρετικά, και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το ζελέ που έχει παγώσει. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει και η κρέμα και είναι έτοιμο. Ξεφορμάρουμε τοποθετώντας τη φόρμα για 1 με 2 δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!