Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ με ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ

Υλικά (για 2 άτομα)
2 φιλέτα κοτόπουλου στήθος κομμένα σε κύβους ή λωρίδες
2 πιπεριές πράσινες και μία κόκκινη κομμένες σε λεπτές λωρίδες
1 μεγάλο καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
4 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λωρίδες
3 πράσινα φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/3 κουταλιού του γλυκού κάρυ
Αλάτι-πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας σόγια σως
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουτάλι του γλυκού κοφτό κορν φλάουρ

Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 2 -3 κουταλιές της σούπας λάδι, το κοτόπουλό μας, το οποίο τσιγαρίζουμε ελαφρά για 2 με 3 λεπτά, και κατόπιν τα λαχανικά μας, συνεχίζοντας το τσιγάρισμα για επιπλέον 2 με 3 λεπτά.
 Η φωτιά θα πρέπει να είναι δυνατή και τα λαχανικά να μη μαραθούν τελείως αλλά να είναι ζωντανά.
Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά, γιατί η σόγια είναι αλμυρή, ρίχνουμε το κάρυ και προσθέτουμε το μέλι με τη σόγια και λίγο νερό αφού πρώτα έχουμε αναμείξει τα 3 αυτά συστατικά σε ένα ποτήρι. Αφήνουμε για 1 μόνο λεπτό να πάρει 1-2 βράσεις. Τέλος σε 2-3 κουταλιές της σούπας με νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ και το προσθέτουμε ανακατεύοντας καλά τα υλικά μας.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!