Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon ΛΑΥΡΑΚΙ με ΛΑΧΑΝΙΚΑ στον ΑΤΜΟ

Υλικά
1 λαυράκι
1 πιπεριά κόκκινη, 1 πιπεριά πράσινη, 1 καρότο και 1 φρέσκο μανιτάρι κομμένα σε λεπτές λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε λωρίδες
4 κλωναράκια μαϊντανό

Εκτέλεση
Χαράζουμε το ψάρι, το αλατοπιπερώνουμε και το τοποθετούμε σε ένα αλουμινόχαρτο. Σε κάθε σχισμή βάζουμε από 1 φέτα σκόρδο και το σκεπάζουμε με όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά μας. Ρίχνουμε 1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και στραγγίζουμε μισό λεμόνι. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί με 2 δάχτυλα νερό. Ψήνουμε το ψάρι στους 200 βαθμούς για μισή ώρα, ανόγουμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!