Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

PostHeaderIcon CHEESECAKE ΔΙΑΙΤΗΣ


Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ Παπαδοπούλου ολικής άλεσης
700 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
1 μικρό βαζάκι μαρμελάδα βύσσινο ή κεράσι

Εκτέλεση
Σε ένα μικρό παραλληλόγραμμο πυρέξ στρώνω 2-3 κουταλιές από το γιαούρτι αφού πρώτα το έχω χτυπήσει για να ενωθεί με τις 2 κουταλιές άχνη. Στρώνω εναλλάξ μπισκότα με γιαούρτι, 3 φορές. Οι στρώσεις γιαουρτιού δεν πρέπει να είναι παχιές αλλά μόλις να σκεπάζουν τα μπισκότα κάθε φορά. Τελειώνω με γιαούρτι και σκεπάζω με τη μαρμελάδα φράουλα, αφού πρώτα την ανακατέψω με 2 κουταλιές νεράκι. Βάζω το γλυκό ½ ώρα στην αρχή στην κατάψυξη και κατόπιν διατηρώ στο ψυγείο.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!