Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Σέρρες

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Εορτολόγιο

Serres Blogs

Serres Blogs

Volos blogs

Volos Blogs

Greek foodblogs

Open food

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

on-line catalog

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009

PostHeaderIcon ΜΕΡΕΝΤΑ

Υλικά και Εκτέλεση

Χτυπώ 250 γρ. βούτυρο με 400 γρ. ζάχαρη, συνεχίζω ρίχνοντας 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο και 125 γρ. κακάο σε σκόνη. Αν θέλω ρίχνω και 3 κουταλιές φουντούκι τριμμένο σε σκόνη. Βάζω σε βάζο και διατηρώ στο ψυγείο.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η Φωτό Μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!