Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Σέρρες

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Εορτολόγιο

Serres Blogs

Serres Blogs

Volos blogs

Volos Blogs

Greek foodblogs

Open food

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

on-line catalog

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009

PostHeaderIcon ΚΑΝΕΛΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ


Υλικά
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 κουτί ντοματάκια σε κομματάκια
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
1 πακέτο κανελλόνια
1 κουτί ντοματάκια
1 κουτί σάλτσα ντομάτας

Εκτέλεση
Πρώτα φτιάχνω τον κιμά, που με αυτόν θα γεμίσω τα κανελλόνια. Σε τηγάνι τσιγαρίζω το κρεμμύδι κατόπιν την πιπεριά και τέλος τον κιμά. Στη συνέχεια ρίχνω τα ντοματάκια και τον πελτέ λίγο νερό αλάτι πιπέρι και μισή κουταλιά ζάχαρη και τα αφήνω να σιγοβράσουν μέχρι να τελειώσουν τα υγρά τους. Στη συνέχεια τα αφήνω να κρυώσουν.
Με ένα μικρό κουταλάκι γεμίζω τα κανελλόνια και χωρίς να τα βράσω και τα τοποθετώ στο πυρέξ σε σειρά το ένα δίπλα στο άλλο. Στον πάτο όμως του πυρέξ θα έχω στρώσει ¼ ποτηριού λάδι ½ ποτήρι νερό, την μισή σάλτσα και τα μισά ντοματάκια, αλάτι και πιπέρι. Την υπόλοιπη ντομάτα θα την ρίξω πάνω από τα κανελλόνια όταν θα τα έχω στρώσει όλα.
Τα σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και ψήνω στους 200 βαθμούς για 1 ½ ώρα περίπου. Στη μέση του χρόνου ψησίματος τα γυρίζω μια φορά για να μαλακώσουν καλά. Όταν τα υγρά τελειώσουν και τα υλικά ενωθούν σβήνω τη κουζίνα.

Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η Φωτό Μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!