Top blogs συνταγών

Corealis

Corealis
Νέα καταστήματα με ψάρια-θαλασσινά και έτοιμα γεύματα

Love Fish

Love Fish
Συνταγές με ψάρια και θαλασσινά

Recent Posts

Καιρός Σέρρες

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Εορτολόγιο

Serres Blogs

Serres Blogs

Volos blogs

Volos Blogs

Greek foodblogs

Open food

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

on-line catalog

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2008

PostHeaderIcon ΦΑΣΟΛΑΔΑ


Για τον Τάκη από τα Καμίνια που του αρέσει....

Υλικά
2 φλυτζάνια φασόλια
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
½ φλυτζάνι pummaro για κοκκινιστά (αν δεν έχουμε βάζουμε μέσα στη ντομάτα μας λίγη κανέλλα και λίγο μοσχοκάρυδο)
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια
1 πιάτο φύλλα σέλινου σε κομματάκια, μαζί με τα κοτσάνια
2 μέτρια καρότα κομμένα σε φέτες
1 ποτήρι λάδι
Αλάτι – πιπέρι
½ κουταλάκι ζάχαρη

Εκτέλεση
Βάζω το φασόλια στην κατσαρόλα με νερό να βράσουν. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, μετά από 5 λεπτά, αδειάζω το νερό και βάζω καινούργιο. Βάζω όλα τα υλικά μου μέσα, εκτός από το λάδι που θα το βάλω στο τέλος, και αφήνω να βράσουν σε σιγανή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια.
Επειδή τα φασόλια μου αρέσουν με πηχτή σάλτσα και όχι σούπα, τα τοποθετώ σε ταψάκι, αλατοπιπερώνω και τα ψήνω στο φούρνο για 1 εικοσάλεπτο μέχρι να μελώσουν.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η Φωτό Μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!