Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

PostHeaderIcon Παστουρμαδόπιτα




Υλικά
1 πακέτο φύλλα σφολιάτας (2 κομμάτια)
10 φέτες παστουρμά
1/4 κασέρι παλαιωμένο
5 φέτες κασέρι μετσοβόνε
1/4 ντοματίνια κομμένα στη μέση από τα οποία αφαιρούμε τους σπόρους

Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας.

Τρίβουμε και απλώνουμε το παλαιωμένο κασέρι, στρώνουμε από πάνω σε μικρή απόσταση μεταξύ τους τις φέτες παστουρμά.

Απλώνουμε τις φέτες μετσοβόνε και από πάνω τα ντοματίνια.

Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας και τα ενώνουμε πιέζοντας με τα δάχτυλα τις άκρες.

Με μία οδοντογλυφίδα κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια της ζύμης και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Αφήνουμε την πίτα 10 λεπτά να κρυώσει, μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο και την κόβουμε σε κομμάτια.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!