Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

PostHeaderIcon ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ

Υλικά
200 γρ λευκό ταραμά
100 γρ κόκκινο ταραμά
5 λεμόνια το χυμό
1 μικρό μπουκάλι ηλιέλαιο

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο και βαθύ σκεύος ρίχνουμε το λευκό και τον κόκκινο ταραμά και με το μίξερ αρχίζουμε να τον χτυπάμε. Ρίχνουμε σταδιακά και εναλλάξ το λάδι και το λεμόνι. Όταν το λεμόνι αλλά και το λάδι αρχίσουν να φτάνουν στο τέλος τους, δοκιμάζουμε το μείγμα και στο σημείο που θα μας αρέσει η γεύση του, σταματάμε. Αν μας φανεί αλμυρός ή πηκτός τότε συνεχίζουμε να προσθέτουμε χτυπώντας λάδι και λεμόνι.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!