Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

PostHeaderIcon Κέικ Καρότου

Υλικά
2 ποτήρια ζάχαρη
2 1/2 ποτήρια αλεύρι
2 ποτήρια καρότο τριμμένο
1/4 ποτήρι λάδι
1 μπέικιν 
4 αυγά
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και γαρύφαλλο τριμμένο, μαζί

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά με το χέρι το αλεύρι, το μπέικιν, τα τριμμένα καρότα και το τριμμένο γαρύφαλλο με την κανέλα.

Σε διαφορετικό μπολ χτυπάμε με μίξερ το λάδι, τη ζάχαρη και τα αυγά, μέχρι να αφρατέψουν αρκετά και να γίνουν σαν κρέμα.

Ρίχνουμε τα υλικά από το πρώτο μπολ στο μείγμα και ανακατεύουμε σιγά -σιγά με το χέρι, μέχρι να ενωθούν καλά.

Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψί 30άρι, βουτυρωμένο και αλευρωμένο, και ψήνουμε το κέικ στους 175 βαθμούς, για 45 περίπου λεπτά.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!