Σάββατο 7 Ιουνίου 2008
ΤΥΡΟΠΙΤΑ
10:43 π.μ. |
Αναρτήθηκε από
lopi |
Επεξεργασία ανάρτησης
Η τυρόπιτα αυτή είναι παραδοσιακή. Η συνταγή είναι της πεθεράς μου και η επιτυχία της είναι σίγουρη .
Μη φοβάστε να τη δοκιμάσετε γιατί το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
Υλικά
Για τη ζύμη
750γρ. περίπου αλεύρι
1αυγό
1κουταλιά ξίδι
1/3 κουταλάκι αλάτι
1 φλ .-κούπα λάδι
Για την γέμιση
3/4 του κιλού τυρί φέτα
6 αυγά
2/3 της κούπας τραχανά γλυκό –σπασμένο σιτάρι βρασμένο με λίγο γάλα και βούτυρο
Εκτέλεση
Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνω μια απαλή ζύμη.
Την χωρίζω σε 6 κομμάτια για να ανοίξω 6 στρογγυλά φύλλα αρκετά ψιλά αλλά όχι σαν τσιγαρόχαρτο.
Κατόπιν ετοιμάζω τη γέμιση. Τρίβω τη φέτα σε κομματάκια, ρίχνω τα αυγά τον τραχανό-που είναι προαιρετικός –και τα ανακατεύω όλα μαζί.
Όταν είναι όλα έτοιμα ανοίγω το φύλλο .Το γυρίζω 3 δάχτυλα από την αρχή και βάζω αρκετή γέμιση από την μια άκρη έως την άλλη.
Διπλώνω σε ρολό. Το πιάνω από τις άκρες και το στρίβω δύο φορές. Κατόπιν το βάζω σε λαδωμένο ταψί, το λαδώνω καλά και από πάνω. Μόλις τελειώσω ψήνω στο φούρνο στους 170 βαθμούς για μια ώρα τουλάχιστον.
Μη φοβάστε να τη δοκιμάσετε γιατί το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
Υλικά
Για τη ζύμη
750γρ. περίπου αλεύρι
1αυγό
1κουταλιά ξίδι
1/3 κουταλάκι αλάτι
1 φλ .-κούπα λάδι
Για την γέμιση
3/4 του κιλού τυρί φέτα
6 αυγά
2/3 της κούπας τραχανά γλυκό –σπασμένο σιτάρι βρασμένο με λίγο γάλα και βούτυρο
Εκτέλεση
Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνω μια απαλή ζύμη.
Την χωρίζω σε 6 κομμάτια για να ανοίξω 6 στρογγυλά φύλλα αρκετά ψιλά αλλά όχι σαν τσιγαρόχαρτο.
Κατόπιν ετοιμάζω τη γέμιση. Τρίβω τη φέτα σε κομματάκια, ρίχνω τα αυγά τον τραχανό-που είναι προαιρετικός –και τα ανακατεύω όλα μαζί.
Όταν είναι όλα έτοιμα ανοίγω το φύλλο .Το γυρίζω 3 δάχτυλα από την αρχή και βάζω αρκετή γέμιση από την μια άκρη έως την άλλη.
Διπλώνω σε ρολό. Το πιάνω από τις άκρες και το στρίβω δύο φορές. Κατόπιν το βάζω σε λαδωμένο ταψί, το λαδώνω καλά και από πάνω. Μόλις τελειώσω ψήνω στο φούρνο στους 170 βαθμούς για μια ώρα τουλάχιστον.
Ετικέτες
Πίτες
ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ
10:26 π.μ. |
Αναρτήθηκε από
lopi |
Επεξεργασία ανάρτησης
Η εκτέλεση και τα υλικά αυτής της συνταγής είναι η ίδια με αυτά της τυρόπιτας εκτός από την γέμιση της στην οποία βάζουμε
1 κιλό σπανάκι φρέσκο αλλά και κατεψυγμένο αν δεν έχουμε
½ ματσάκι άνηθο
3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
½ κιλό τυρί φέτα
¼ κεφαλοτύρι
αν έχουμε και θέλουμε μπορούμε να βάλουμε διάφορες πρασινάδες που μας αρέσουν
4αυγά
1 κιλό σπανάκι φρέσκο αλλά και κατεψυγμένο αν δεν έχουμε
½ ματσάκι άνηθο
3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
½ κιλό τυρί φέτα
¼ κεφαλοτύρι
αν έχουμε και θέλουμε μπορούμε να βάλουμε διάφορες πρασινάδες που μας αρέσουν
4αυγά
Ετικέτες
Πίτες
ΡYΖΟΓΑΛΟ
10:17 π.μ. |
Αναρτήθηκε από
lopi |
Επεξεργασία ανάρτησης
Είναι μια συνταγή που η μητέρα μου φτιάχνει καταπληκτικά. Δεν την έχω δοκιμάσει πουθενά αλλού τόσο απλή και νόστιμη.
Υλικά
2 λίτρα γάλα
¼ κουταλιού γλυκού αλάτι
1 ½ φλυτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
1 ¼ φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζω σε μια κατσαρόλα το γάλα να βράσει και μόλις φουσκώσει ρίχνω το αλάτι, τη ζάχαρη και κατόπιν το ρύζι. Ανακατεύω καλά και αφήνω να βράσει για τουλάχιστον μισή ώρα. Συνεχίζω να ανακατεύω. Μόλις αρχίσει να κάνει φουσκάλες στην επιφάνειά του, το ρυζόγαλο είναι έτοιμο.
Υλικά
2 λίτρα γάλα
¼ κουταλιού γλυκού αλάτι
1 ½ φλυτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
1 ¼ φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζω σε μια κατσαρόλα το γάλα να βράσει και μόλις φουσκώσει ρίχνω το αλάτι, τη ζάχαρη και κατόπιν το ρύζι. Ανακατεύω καλά και αφήνω να βράσει για τουλάχιστον μισή ώρα. Συνεχίζω να ανακατεύω. Μόλις αρχίσει να κάνει φουσκάλες στην επιφάνειά του, το ρυζόγαλο είναι έτοιμο.
Ετικέτες
Γλυκά
Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008
ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ
11:45 μ.μ. |
Αναρτήθηκε από
lopi |
Επεξεργασία ανάρτησης
Ετικέτες
Κιμάδες
ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ
11:42 μ.μ. |
Αναρτήθηκε από
lopi |
Επεξεργασία ανάρτησης
Υλικά
4 αυγά
1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι λάδι σπορέλαιο
1 κομματάκι μαγιά ή 2 φακελάκια ξερή μαγιά
1 κιλό αλεύρι
¼ κουταλιά γλυκού ζάχαρη
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Με όλα τα προηγούμενα υλικά φτιάχνω μια μαλακή ζύμη που τη χωρίζω σε 8 κομμάτια.
Ανοίγω το καθένα κομμάτι σε φύλλο στρογγυλό όσο πιο ψιλό μπορώ. Επειδή η ζύμη είναι μαλακή, καλό είναι να ανοίξουμε το φύλλο μας με ροδάκι.
Χωρίζουμε το φύλλο ακτινωτά δημιουργώντας τρίγωνα με κορυφή το κέντρο του κύκλου. Στην πάνω μεριά βάζουμε ότι γέμιση θέλουμε και ρολάρουμε προς το κέντρο για να φτιάξουμε μικρά κρουασάν.
Κατόπιν τα περνάμε από πάνω με αυγό και τα ψήνουμε στους 220 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
4 αυγά
1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι λάδι σπορέλαιο
1 κομματάκι μαγιά ή 2 φακελάκια ξερή μαγιά
1 κιλό αλεύρι
¼ κουταλιά γλυκού ζάχαρη
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Με όλα τα προηγούμενα υλικά φτιάχνω μια μαλακή ζύμη που τη χωρίζω σε 8 κομμάτια.
Ανοίγω το καθένα κομμάτι σε φύλλο στρογγυλό όσο πιο ψιλό μπορώ. Επειδή η ζύμη είναι μαλακή, καλό είναι να ανοίξουμε το φύλλο μας με ροδάκι.
Χωρίζουμε το φύλλο ακτινωτά δημιουργώντας τρίγωνα με κορυφή το κέντρο του κύκλου. Στην πάνω μεριά βάζουμε ότι γέμιση θέλουμε και ρολάρουμε προς το κέντρο για να φτιάξουμε μικρά κρουασάν.
Κατόπιν τα περνάμε από πάνω με αυγό και τα ψήνουμε στους 220 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Ετικέτες
Ζύμες
ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ
11:39 μ.μ. |
Αναρτήθηκε από
lopi |
Επεξεργασία ανάρτησης
Μπορείτε να φτιάξετε τη σαλάτα αυτή με βραστό ή ψητό κοτόπουλο. Εάν σας έχει περισσέψει κοτόπουλο από την προηγούμενη μέρα, χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε αυτό το πιάτο.
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου αλλά και ότι άλλο έχετε
1 βαζάκι κάπαρη
1 μικρό βαζάκι μαγιονέζα
1κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση
Κόβω το κοτόπουλο σε κομματάκια αφού πρώτα βέβαια το βράσω ή το ψήσω. Κατόπιν ενώνω όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύω καλά. Το βάζω για λίγο στο ψυγείο.
Ετικέτες
Σαλάτες
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ
11:35 μ.μ. |
Αναρτήθηκε από
lopi |
Επεξεργασία ανάρτησης
Καλά καταλάβατε, θα σας πω για μια παραδοσιακή συνταγή που έχει φανατικούς θαυμαστές αλλά και κάποιους που δεν θέλουν να τη δοκιμάσουν.
Υλικά
5 μελιτζάνες σε σχήμα στρογγυλό
700 γρ. κιμά
2 κρεμμύδια ξερά
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κουτί έτοιμη μπεσαμέλ
1 ½ μπουκάλι γάλα για να φτιάξουμε την μπεσαμέλ
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις μελιτζάνες καλά και τις κόβουμε στη μέση.
Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να σταθούν για δέκα λεπτά της ώρας.
Τις τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι μέχρι να χρυσαφίσουν και να μαλακώσουν.
Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και πατάμε ελαφρά το εσωτερικό τους με το πιρούνι χωρίς να τις λιώσουμε.
Ετοιμάζουμε τώρα τον κιμά. Τσιγαρίζουμε πρώτα το κρεμμύδι αφού το κόψουμε σε φέτες ή κυβάκια. Ρίχνουμε τον κιμά και ανακατεύουμε αρκετά μέχρι να τσιγαριστεί και αυτός καλά.
Τέλος ρίχνουμε τα ντοματάκια με λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει για λίγο. Αλάτι και πιπέρι.
Βάζουμε τον κιμά κουταλιά- κουταλιά πάνω από τις μελιτζάνες και πατάμε το μίγμα ελαφρά.
Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ και βάζουμε 2 έως 3 κουταλιές πάνω σε κάθε μελιτζάνα με κιμά.
Κατόπιν ψήνουμε στο φούρνο, στους 220 βαθμούς, για περίπου 45 λεπτά της ώρας ή μέχρι να ροδίσει από πάνω.
Υλικά
5 μελιτζάνες σε σχήμα στρογγυλό
700 γρ. κιμά
2 κρεμμύδια ξερά
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κουτί έτοιμη μπεσαμέλ
1 ½ μπουκάλι γάλα για να φτιάξουμε την μπεσαμέλ
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις μελιτζάνες καλά και τις κόβουμε στη μέση.
Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να σταθούν για δέκα λεπτά της ώρας.
Τις τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι μέχρι να χρυσαφίσουν και να μαλακώσουν.
Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και πατάμε ελαφρά το εσωτερικό τους με το πιρούνι χωρίς να τις λιώσουμε.
Ετοιμάζουμε τώρα τον κιμά. Τσιγαρίζουμε πρώτα το κρεμμύδι αφού το κόψουμε σε φέτες ή κυβάκια. Ρίχνουμε τον κιμά και ανακατεύουμε αρκετά μέχρι να τσιγαριστεί και αυτός καλά.
Τέλος ρίχνουμε τα ντοματάκια με λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει για λίγο. Αλάτι και πιπέρι.
Βάζουμε τον κιμά κουταλιά- κουταλιά πάνω από τις μελιτζάνες και πατάμε το μίγμα ελαφρά.
Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ και βάζουμε 2 έως 3 κουταλιές πάνω σε κάθε μελιτζάνα με κιμά.
Κατόπιν ψήνουμε στο φούρνο, στους 220 βαθμούς, για περίπου 45 λεπτά της ώρας ή μέχρι να ροδίσει από πάνω.
Ετικέτες
Κιμάδες
ΚΟΥΛΟΥΡΟΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
11:23 μ.μ. |
Αναρτήθηκε από
lopi |
Επεξεργασία ανάρτησης
Μια Κρητική συνταγή που μπορούμε να την απολαύσουμε όπως εμάς μας αρέσει.
Η ζύμη αυτή γίνετε πλεξουδάκια και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε πρέσα.
Υλικά
1 ποτήρι νερού λάδι μισό καλαμποκέλαιο μισό ελαιόλαδο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
2 ποτήρια ζάχαρι
1 ½ κουταλιά γλυκού σόδα φαγητού
2 ½ κουταλιά γλυκού μπέικιν
1 κουταλιά γλυκού γαρύφαλο σε σκόνη
1 κουταλιά γλυκού κανέλα
Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού, αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει μια ζύμη μαλακή.
Εκτέλεση
Ενώνω όλα τα υλικά μαζί και κάνω μια ζύμη μαλακή. Τη χωρίζω σε 3 μπαστουνάκια και τα τοποθετώ στο φούρνο. Ψήνω στους 180 βαθμούς για 10 μόνο λεπτά της ώρας. Τα βγάζω από το φούρνο και με ένα μαχαίρι κόβω όσο πιο λεπτές φετούλες μπορώ ή μου αρέσει. Τις τοποθετώ στη σειρά και τις ξαναβάζω στο φούρνο αυτή τη φορά στους 120 βαθμούς για να ξεραθούν αρκετά .Και τα παξιμαδάκια σας είναι έτοιμα. Αν θελήσετε να τα φτιάξετε σε κουλουράκια τότε θα τα ψήσετε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Η ζύμη αυτή γίνετε πλεξουδάκια και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε πρέσα.
Υλικά
1 ποτήρι νερού λάδι μισό καλαμποκέλαιο μισό ελαιόλαδο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
2 ποτήρια ζάχαρι
1 ½ κουταλιά γλυκού σόδα φαγητού
2 ½ κουταλιά γλυκού μπέικιν
1 κουταλιά γλυκού γαρύφαλο σε σκόνη
1 κουταλιά γλυκού κανέλα
Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού, αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει μια ζύμη μαλακή.
Εκτέλεση
Ενώνω όλα τα υλικά μαζί και κάνω μια ζύμη μαλακή. Τη χωρίζω σε 3 μπαστουνάκια και τα τοποθετώ στο φούρνο. Ψήνω στους 180 βαθμούς για 10 μόνο λεπτά της ώρας. Τα βγάζω από το φούρνο και με ένα μαχαίρι κόβω όσο πιο λεπτές φετούλες μπορώ ή μου αρέσει. Τις τοποθετώ στη σειρά και τις ξαναβάζω στο φούρνο αυτή τη φορά στους 120 βαθμούς για να ξεραθούν αρκετά .Και τα παξιμαδάκια σας είναι έτοιμα. Αν θελήσετε να τα φτιάξετε σε κουλουράκια τότε θα τα ψήσετε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Ετικέτες
Ζύμες
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)
Lopis - Place
Επικοινωνία
Google Translate
Google search this blog
Κατηγορίες
- Αυγά (6)
- Γλυκά (146)
- Γλυκά του Κουταλιού (2)
- Επιδόρπιο (1)
- Ζυμαρικά (30)
- Ζύμες (44)
- Θαλασσινά (11)
- Κέικ (28)
- Κιμάδες (19)
- Κοτόπουλο (34)
- Κουλουράκια (26)
- Κρέας (45)
- Κρέπες (2)
- Λαδερά (1)
- Λαχανικά (24)
- Νηστίσιμα (50)
- Ορεκτικά (38)
- Όσπρια (2)
- Παραδοσιακά (44)
- Πασχαλινά (13)
- Πίτες (29)
- Ποτά (5)
- Σαλάτες (16)
- Σούπες (10)
- Σουφλέ (11)
- Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά (22)
- Ψάρι (11)
Αρχειοθήκη ιστολογίου
-
►
2015
(16)
- ► 12/20 - 12/27 (1)
- ► 11/15 - 11/22 (1)
- ► 11/08 - 11/15 (3)
- ► 11/01 - 11/08 (4)
- ► 09/06 - 09/13 (1)
- ► 05/24 - 05/31 (2)
- ► 04/05 - 04/12 (3)
- ► 03/29 - 04/05 (1)
-
►
2014
(21)
- ► 12/28 - 01/04 (1)
- ► 12/21 - 12/28 (3)
- ► 12/14 - 12/21 (2)
- ► 11/09 - 11/16 (1)
- ► 06/22 - 06/29 (1)
- ► 05/04 - 05/11 (1)
- ► 04/20 - 04/27 (1)
- ► 04/13 - 04/20 (4)
- ► 03/23 - 03/30 (2)
- ► 01/26 - 02/02 (2)
- ► 01/12 - 01/19 (1)
- ► 01/05 - 01/12 (2)
-
►
2013
(32)
- ► 12/22 - 12/29 (1)
- ► 10/13 - 10/20 (1)
- ► 09/01 - 09/08 (1)
- ► 08/18 - 08/25 (2)
- ► 08/11 - 08/18 (1)
- ► 06/23 - 06/30 (1)
- ► 06/09 - 06/16 (2)
- ► 05/12 - 05/19 (1)
- ► 05/05 - 05/12 (1)
- ► 04/28 - 05/05 (1)
- ► 04/14 - 04/21 (2)
- ► 04/07 - 04/14 (2)
- ► 03/24 - 03/31 (6)
- ► 03/17 - 03/24 (3)
- ► 02/03 - 02/10 (1)
- ► 01/20 - 01/27 (6)
-
►
2012
(83)
- ► 12/30 - 01/06 (6)
- ► 12/23 - 12/30 (1)
- ► 12/16 - 12/23 (1)
- ► 12/09 - 12/16 (4)
- ► 12/02 - 12/09 (5)
- ► 11/25 - 12/02 (2)
- ► 11/04 - 11/11 (1)
- ► 10/28 - 11/04 (5)
- ► 09/30 - 10/07 (3)
- ► 07/01 - 07/08 (1)
- ► 06/17 - 06/24 (3)
- ► 06/10 - 06/17 (3)
- ► 06/03 - 06/10 (5)
- ► 05/27 - 06/03 (1)
- ► 05/20 - 05/27 (4)
- ► 05/13 - 05/20 (4)
- ► 04/29 - 05/06 (1)
- ► 04/15 - 04/22 (1)
- ► 04/08 - 04/15 (3)
- ► 03/25 - 04/01 (2)
- ► 03/18 - 03/25 (1)
- ► 03/11 - 03/18 (2)
- ► 03/04 - 03/11 (1)
- ► 02/26 - 03/04 (2)
- ► 02/19 - 02/26 (1)
- ► 02/12 - 02/19 (2)
- ► 02/05 - 02/12 (2)
- ► 01/29 - 02/05 (2)
- ► 01/22 - 01/29 (9)
- ► 01/15 - 01/22 (4)
- ► 01/01 - 01/08 (1)
-
►
2011
(84)
- ► 12/18 - 12/25 (5)
- ► 12/11 - 12/18 (1)
- ► 12/04 - 12/11 (1)
- ► 11/27 - 12/04 (2)
- ► 11/20 - 11/27 (5)
- ► 11/13 - 11/20 (1)
- ► 11/06 - 11/13 (1)
- ► 10/23 - 10/30 (3)
- ► 10/16 - 10/23 (6)
- ► 10/02 - 10/09 (1)
- ► 09/25 - 10/02 (2)
- ► 09/18 - 09/25 (3)
- ► 09/11 - 09/18 (2)
- ► 08/21 - 08/28 (1)
- ► 08/14 - 08/21 (3)
- ► 08/07 - 08/14 (1)
- ► 07/24 - 07/31 (4)
- ► 07/03 - 07/10 (1)
- ► 06/26 - 07/03 (1)
- ► 06/19 - 06/26 (1)
- ► 06/05 - 06/12 (4)
- ► 05/29 - 06/05 (2)
- ► 05/08 - 05/15 (1)
- ► 05/01 - 05/08 (4)
- ► 04/17 - 04/24 (4)
- ► 04/10 - 04/17 (5)
- ► 04/03 - 04/10 (2)
- ► 03/27 - 04/03 (4)
- ► 03/13 - 03/20 (4)
- ► 02/13 - 02/20 (3)
- ► 02/06 - 02/13 (2)
- ► 01/16 - 01/23 (1)
- ► 01/09 - 01/16 (3)
-
►
2010
(79)
- ► 12/19 - 12/26 (1)
- ► 12/05 - 12/12 (2)
- ► 11/28 - 12/05 (5)
- ► 11/21 - 11/28 (5)
- ► 11/14 - 11/21 (1)
- ► 10/24 - 10/31 (2)
- ► 10/17 - 10/24 (2)
- ► 10/10 - 10/17 (3)
- ► 10/03 - 10/10 (2)
- ► 09/19 - 09/26 (2)
- ► 09/12 - 09/19 (2)
- ► 09/05 - 09/12 (1)
- ► 06/27 - 07/04 (2)
- ► 06/13 - 06/20 (1)
- ► 06/06 - 06/13 (8)
- ► 05/23 - 05/30 (4)
- ► 05/02 - 05/09 (2)
- ► 04/25 - 05/02 (1)
- ► 04/18 - 04/25 (3)
- ► 04/04 - 04/11 (2)
- ► 03/28 - 04/04 (2)
- ► 03/14 - 03/21 (1)
- ► 03/07 - 03/14 (6)
- ► 02/21 - 02/28 (2)
- ► 02/14 - 02/21 (2)
- ► 02/07 - 02/14 (7)
- ► 01/31 - 02/07 (2)
- ► 01/24 - 01/31 (2)
- ► 01/10 - 01/17 (4)
-
►
2009
(50)
- ► 12/27 - 01/03 (1)
- ► 12/20 - 12/27 (3)
- ► 12/13 - 12/20 (1)
- ► 10/25 - 11/01 (3)
- ► 10/18 - 10/25 (4)
- ► 05/24 - 05/31 (2)
- ► 05/03 - 05/10 (2)
- ► 04/19 - 04/26 (5)
- ► 04/12 - 04/19 (1)
- ► 04/05 - 04/12 (5)
- ► 03/22 - 03/29 (1)
- ► 03/15 - 03/22 (2)
- ► 03/08 - 03/15 (2)
- ► 03/01 - 03/08 (4)
- ► 02/22 - 03/01 (1)
- ► 02/15 - 02/22 (1)
- ► 02/08 - 02/15 (3)
- ► 02/01 - 02/08 (1)
- ► 01/18 - 01/25 (4)
- ► 01/11 - 01/18 (2)
- ► 01/04 - 01/11 (2)
-
▼
2008
(81)
- ► 12/28 - 01/04 (9)
- ► 12/21 - 12/28 (6)
- ► 12/14 - 12/21 (4)
- ► 12/07 - 12/14 (3)
- ► 11/30 - 12/07 (4)
- ► 11/23 - 11/30 (4)
- ► 11/16 - 11/23 (4)
- ► 11/09 - 11/16 (1)
- ► 11/02 - 11/09 (4)
- ► 10/26 - 11/02 (3)
- ► 10/19 - 10/26 (3)
- ► 09/28 - 10/05 (3)
- ► 09/21 - 09/28 (4)
- ► 09/14 - 09/21 (1)
- ► 08/31 - 09/07 (5)
- ► 06/15 - 06/22 (3)
- ► 06/08 - 06/15 (2)
- ▼ 06/01 - 06/08 (8)
- ► 05/25 - 06/01 (4)
- ► 05/18 - 05/25 (3)
- ► 05/11 - 05/18 (2)
- ► 05/04 - 05/11 (1)