Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

PostHeaderIcon Γαριδομακάρονο

Υλικά
1 πιάτο γαρίδες καθαρισμένες 
Μισό πακέτο μακαρόνια κομμένα σε μικρά κομμάτια 
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο ή ξερό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας
1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
1 κύβο Knor λαχανικών
Αλάτι-πιπέρι-κάρυ

Εκτέλεση
Σε μια πλατιά κατσαρόλα στη φωτιά ρίχνουμε τα 2/3 από 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο, το κρεμμύδι να σοταριστεί και προσθέτουμε  τον μαϊντανό,  τον βασιλικό, την πάστα ντομάτας, το χυμό ντομάτας, τον κύβο λαχανικών, 3 ποτήρια ζεστό νερό, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 περίπου λεπτά, μέχρι να αρχίσει η σάλτσα να δένει. 

Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες, μετά από 5 λεπτά τα μακαρόνια, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα υπόλοιπα μπαχαρικά, αφήνουμε άλλα 7 λεπτά περίπου να βράσουν, σβήνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε το φαγητό έτσι ώστε τα μακαρόνια να ρουφήξουν τα υγρά, να μαλακώσουν και να φουσκώσουν.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!