Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

PostHeaderIcon Τσιπούρα Γεμιστή


Υλικά
1 τσιπούρα
1 μικρή ντομάτα κόκκινη κομμένη σε κύβους
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι-πιπέρι - ρίγανη

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ψάρι, το ανοίγουμε προσεκτικά γύρω-γύρω με το μαχαίρι και του αφαιρούμε το κόκκαλο. 
Αλατοπιπερώνουμε καλά το ψάρι, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε ανάμεσα στα 2 φιλέτα του ψαριού. 



Κατόπιν ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή μία ψηστιέρα και αφού αλείψουμε το ψάρι με λάδι το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές, γυρίζοντας προσεκτικά με μία σπάτουλα.

Σερβίρουμε με λαδολέμονο ή με σκέτο λεμόνι.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!