Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Σάββατο 10 Μαΐου 2008

PostHeaderIcon ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

Αυτή η συνταγή που σας παρουσιάζω είναι μια από τις πρώτες που έμαθα.
Δεν είναι καθόλου δύσκολη αλλά να είστε σίγουρη ότι αν τη δοκιμάσετε δε θα λείπει από κανένα γιορτινό τραπέζι σας.
Ταιριάζει απόλυτα με κρέας κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι αλλά και σαν μεζές για ούζο και μπύρα.
Μπορείτε να τη φτιάξετε και να τη διατηρήσετε στο ψυγείο σας για αρκετές ημέρες.
Είναι μια τέλεια σαλάτα αλλά και ένα πολύ νόστιμο συνοδευτικό.


Υλικά
5 μέτριες πατάτες
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 τόνο σε λάδι
2 κουταλιές κάπαρη
2 κουταλιές λάδι
Αλάτι και πιπέρι
Μαγιονέζα 500γρ.


Παρασκευή
Αρχίζουμε με τις πατάτες. Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους. Το μέγεθος δεν έχει σημασία. Τις βάζουμε λοιπόν να βράσουν και όταν είναι έτοιμες τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
Κατόπιν κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και μόνο πέντε κουταλιές από τη μαγιονέζα μέσα στο μίγμα.
Ανακατεύουμε ελαφρά και στρώνουμε από πάνω την υπόλοιπη μαγιονέζα.
Γαρνίρουμε με ότι εμείς θέλουμε.

Καλή επιτυχία.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!