Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

PostHeaderIcon Μοσχαρίσια Γλώσσα Λεμονάτη

Υλικά
1 γλώσσα μοσχαρίσια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κύβο knor
Το χυμό από ένα λεμόνι
Λίγο κόλιανδρο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τη γλώσσα και τη βράζουμε στη χύτρα. Όταν μαλακώσει, μετά από 3 τέταρτα τουλάχιστον, τη βγάζουμε από την χύτρα, την αφήνουμε να κρυώσει και αφαιρούμε την πέτσα, αφήνοντας μόνο το κρέας. 

Στη συνέχεια την κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε σε ένα πλατύ τηγάνι στη φωτιά, μαζί με το βούτυρο και το σκόρδο μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν ελαφρά. Αφού πάρουν χρώμα και τις απλώσουμε στο τηγάνι, σβήνουμε με το λεμόνι, κατόπιν διαλύουμε τον κύβο σε 2 ποτήρια χλιαρό νερό, τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τα μπαχαρικά και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μείνει με τη σάλτσα. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!