Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

PostHeaderIcon Μπριζόλα στο Τηγάνι με Κρεμμύδια και Σως Μουστάρδας

Υλικά
2 μπριζόλες χοιρινές
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Το χυμό από ένα λεμόνι
1 κουταλιά τη σούπας φυτίνη
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη

Εκτέλεση
Πλένουμε, σκουπίζουμε τις μπριζόλες με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις χαράζουμε. 

Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι, το βούτυρο να ζεσταθούν. Τοποθετούμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να τηγανιστούν για 15 περίπου λεπτά γυρίζοντας και από τις 2 πλευρές, σε μέτρια φωτιά, όχι σιγανή για να μη βράσουν και βγάλουν τα υγρά τους, ούτε σε δυνατή και καούν.

Αφού τηγανιστούν, ρίχνουμε τα αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε δύο φορές μέχρι να μελώσουν τα κρεμμύδια. 

Χτυπάμε σε ένα φλιτζάνι το χυμό λεμονιού με τη μουστάρδα  και τη ρίχνουμε πάνω από τις μπριζόλες.

Αφήνουμε για μισό λεπτό ακόμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!