Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

PostHeaderIcon Συκωταριά Ριγανάτη στο Τηγάνι


Παίρνουμε μία συκωταριά μικρού μεγέθους και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. 

Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι στη φωτιά, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό. 

Μόλις πάρουν βράση, πετάμε το νερό και τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό και μισό ποτήρι ελαιόλαδο. 

Αφήνουμε να βράσουν και μόλις τελειώσει το νερό και αρχίσουν να τηγανίζονται, προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη, μία κουταλιά της σούπας μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να μελώσουν. 

Στύβουμε ένα λεμόνι και με το χυμό του σβήνουμε την τηγανιά. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!