Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

PostHeaderIcon Αυγά Γεμιστά

Βράζουμε για 10 περίπου λεπτά τα αυγά, μέχρι να σφίξουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους τοποθετούμε σε ένα μπολ, στο οποίο ρίχνουμε αλάτι -πιπέρι, 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα, 2 φέτες γαλοπούλα βραστή ψιλοκομμένη, 1 κουταλάκι του γλυκού άνηθο, 2 κουταλιές του γλυκού γραβιέρα τριμμένη και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (υλικά για 6 περίπου αυγά).
Πατάμε και ανακατεύουμε τα υλικά με το πιρούνι, για να ενωθούν μεταξύ τους και με 1 κουταλάκι γεμίζουμε τα κενά από τα ασπράδια των αυγών. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!