Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

PostHeaderIcon ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΚΡΑΣΑΤΟ

Νοστιμότατο κυνήγι για το τραπέζι της 1 Νοε 2008, με τους συναδέλφους και φίλους

Υλικά
2 κομμάτια ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες πάχος 1 δάχτυλου
1 ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
½ κούπα κεφαλογραβιέρα

Εκτέλεση
Βάζω σε ένα φαρδύ τηγάνι λάδι και τηγανίζω τις φέτες χοιρινού ελαφρά και από τις δύο μεριές. Κατόπιν σβήνω με το κρασί, σκεπάζω το τηγάνι και περιμένω μέχρι να εξατμιστεί το κρασί. Αλατοπιπερώνω, πασπαλίζω με την κεφαλογραβιέρα και σβήνω τη φωτιά. Σκεπάζω το τηγάνι για να λιώσει το τυρί.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!